Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sammanhängd

jag skälvde när hon sa
kan du knulla mina ord
och ge symbolerna orgasm
snälla, så att jag kan
andas i de andras ögon
utan att kvävas av syret
för nu orkar jag inte
vara ensam mer
och jag visste att hon
menade allvar
jag såg vinöppnaren
nerkörd i hennes hals
av någon vars namn
jag aldrig hört
hur den vreds med varje blick




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-25 13:53



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2013-09-25

  KYREUS of Sweden
raW.
2013-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe