Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har saknat dig

Det var länge sedan jag plockade upp min visuella penna
Och lät orden blöda ut på den vita bakgrunden
Livet
Jag har saknat dig




Fri vers (Fri form) av Penslar
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-25 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Penslar
Penslar