Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motargument

Jag är död,
Utan ditt stöd

Jag gillade mitt yttre,
Tills du sa vad du tyckte

Ärlig du var,
För jag krävde svar

Mitt innre höll,
tills det föll

Var jag är,
Det vet ingen här

Svar går inte att få,
Du är svår att nå

För alltid ska jag minnas dina ord,
Aldrig ska jag glömma ett mord

Mig du dräpte,
Utan ett läte

Ett motargument,
Mig du har skrämt






Fri vers av Tekla F.
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-25 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.