Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lövet är trädet Och äpplet är grannens. Bilden föreställer ett äpple på sitt träd, förf anm


En sån där höstdikt eller

 

 

Som om höstens mörker bleks

när mörkret inte fruktas

Lekar, spel med ord, som leks

Av tungor läppar fuktas

Det flyger som tussar

kyssar, pussar

hittar, kittlar en person

Missil, elevation

 

Som om hela jorden skälver

fast det är alldeles lugnt

Det syns hur bröstet välver

Andas, andas tungt

det pirrar, surrar...

Bilder snurrar

Längtan, dröm, passion

Crescendo, eruption

 

Som när alla lövens färg

famnar allt det våta kalla

Lusten, kraften sänker berg

om bergen vågar falla

kom och fall med

fångas upp i en sked

låt det ta en och annan eon

metamorfos, evolution

 

 

 




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 657 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-26 00:52



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Kioskvältare var ordet, ligger utslagen och kippar efter andan! Du rimmar som Tyson svingar!
2013-10-17

    ej medlem längre
En riktig "kioskvältare" du har skapat här!
Tack!
2013-09-26

  Suzy med punkterna
Målande skrivet, vackert som hösten som faller här utanför.
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP