Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Snezana - en varm människa Vy från jobbet, inte så märkvärdig. Saknas ej


Trädet är lövet

 

Löv faller döda

mot sin givna undergång

lyser så röda

 

sörj inte höstlövets fall

så länge trädet står pall

 

knoppar som vilar

hör i drömmen fågelsång

har förtröstan

 

lita på livsprocessen

allt ryms i evigheten

 

 




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-26 12:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vemodshöst vs höstvemod!
Tack!
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP