Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugoåtta

Tredje gången nu
Stannar upp
Raderar

Hittar det inte
Orden har försvunnit någonstans
Häller upp ett till glas

Tänker
Fortfarande här
Tredje blev fjärde




Fri vers (Fri form) av 1342
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-27 22:07



Bookmark and Share


  träsnidaren
Gillar texten. Medryckande.
2013-09-27
  > Nästa text
< Föregående

1342
1342