Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets gång


smärtan i livet



Vi föds i smärta
vi växer upp med smärta
Vi lämnar detta liv med smärta

Vi samlar små saker
och gömmer dem...
som minnen i hjärtat
och i små lådor och kartonger

Idag fann jag min fars hela liv
I en låda med papper...
Jag läste dem, sorgset
och med vördnad

tänk vad mycket jag inte visste
om dig och ditt liv
allt du gjort
alla arbeten du haft

hur du kämpade
för att ge din familj
det liv du aldrig fick.

Jag önskar jag hade vetat...




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-28 10:24



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Viktiga iakttagelser. Vi är för inåtvända i vår eviga brådska(?), oftast det räcker ingen tanke till våra medmänniskor, innan det är redan för sent.
2013-09-28
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP