Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellantid...

Inkilad i mellantid
mellan dåtid och framtid
med ett tomrum
som sluter sig
som mörkret

Vart finns den öppning
som framkallar glädjen?

var finns den väg
som känns självklar att gå?

Jag frågar, men ingen svarar




Fri vers (Fri form) av klio
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-30 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

klio
klio