Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är rädd för att misslyckas.

 

 

Jag är rädd för att
misslyckas
för jag
misslyckas
nästan jämt. 

Jag är en vandrande
katastrof
som dödar vem som helst
som står för nära

Jag är rädd för att 
misslyckas 
för jag vet exakt
hur det
känns

Och den känslan
är blodig och
brutal

Jag vill kasta ifrån mig allt jag har
lämna livet till en annan dag

Men vore det såpass 
enkelt
hade jag inte stått här
där jag står
idag. 

Jag hade kapitulerat
och lämnat kvar minnen
av den misslyckande jag. 

Om det vore så enkelt
hade jag inte lämnat döden
till en annan dag.




Fri vers av entusiasm
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-29 15:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har lärt mig att leva med att jag är misslyckad.
2013-09-29
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm