Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansanta toner

Spela en sång för mig
och jag ska dansa
gör mig en melodi
att sväva till i natten
så lätt blir rörelsen
till dina vackra toner
stilla och förföriskt
likt regnets vatten

Ge mig en schlager
en kärleksballad
och jag ska dansa
tills natten blir dag
på ängen den gröna
med älvorna i famnen
så gör mig en sångtext
med kärleksbeslag

Sjung en liten visa
som mig kan beröra
med mjuka attribut
och lite ödmjukhet
låt mig få en dans
i dina mörka rum
där skuggorna ser på
älskvärt och diskret

Så låt mig få dansa
till toner från din värld
smäktande alster
som bara du kan göra
jag bjuder gärna upp
på en vacker resa
när ängen möter ljuset
i gryningen den sköra




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 666 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-29 21:26



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackra toner
2013-10-02

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvliga toner...mycket fint...
2013-10-01

  Eva Helene VIP
Mjukt, lyriskt och så vackert.
2013-09-30

    ej medlem längre
Underbart vackert poetat
2013-09-29

  Carina Bendix
Jättefint skrivet.
2013-09-29

  Tarantaran
Vackert dansanta toner
ur din penna; blir nästan
musik i ordens och
rimmens rytm..
2013-09-29

  Marianne Räf
Så fint! Du hittar många intressanta
och bra teman för vad du ska
spinna dina dikter runt.
2013-09-29
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO