Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ändlöshetens ord


Det sorgsna ordet

Ett sorgset ord
driver omkring
i världsrymden

letar efter sin ägare
men kan inte finna denne

dömd att för evigt
irra omkring i ett förvirrat
tillstånd

att inte få uttala det
som betyder mest
för det lilla ordet

det famlar i blindo
finner inget bara mörker...




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-30 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP