Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vet, ingen undrar, ingen oroar sig

Ingen vet, ingen undrar, ingen oroar sig

På klubben som har liv på tisdagar
Tränger mig in i massan av människor
Dricker mig lullig i takt till musiken
Och vi alla dansar med slutna ögon
I ett, svettiga kroppar och hejarop
Basen strömmar in igenom blodet
Mycket alkohol och för lite vatten

Att bege sig hem är ett arbete för sig
Tomheten sträcker sig helt över öronen
Hinner jag med sista bussen? Och då vart?
Tre hem men har aldrig känt mig så ensam

Ingen vet, ingen undrar, ingen oroar sig









Fri vers av Mirja Johansson
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-09 09:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och full av känsla!
2015-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Mirja Johansson
Mirja Johansson