Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är två men jag är själv

Jag är beroende, igen
Det har blivit en drog
En stinkande ohyra
En parasit i mitt huvud
Det suger ut allt ur mig
Lämnar mig i tomrum

Jag lever på musikens toner
Men snart lämnas allt i tystnad





Fri vers av Mirja Johansson
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-02 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirja Johansson
Mirja Johansson