Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattuppskattningen...

Hur många gånger av hjärtat
skrattar du, ja under en dag?
Och nu om vi då möts och
våra tankar blöts och stöts...

Då kan vi ju pigga upp varandra
med något levande glatt
som lockar till skratt...

Två sheepheards har köpt en RR
försäljaren sa: -Allt bra nu boys?
-Absolut så sir
glas bakom chaufför gör
att sheeps nackslick him no more annoys











Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-02 18:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes very god!
2013-10-03

  Eva Langrath VIP
Härligt formulerade ord som lockat till ett gott kvällsskratt
2013-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt