Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden räcker inte till


Klockan går alldeles för fort

Hinner inte med allt det som jag vill

Så jag tycker att tiden kör med en

riktigt dålig stil

Tycker egentligen att klockan bara

ska kastas bort

För tänk vad skönt det skulle vara

att slippa stressa

och ha det brått

då man bara låter tiden ha sin gilla gång

Och då vi alla bara kunde stämma upp i en

avkopplande liten sång

som smakar gott...

Ken Cassel
2/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-02 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel