Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där går hon som jag håller så kär


Att hon sen är lite mullig är inga

som helst besvär

För jag bara älskar när hon med

sin sexiga päronstjärt

skakar på allt det där

För jag blir alltid lika blå i ansiktet av kåthet

då jag ser ut som ett litet blåbär

Vilket hon numera har förstått

Så för varje gång som hon skakar på

sin sexiga stjärt kommer hon alltid

direkt efteråt och äter upp mig utan

några som helst besvär

Pussar och kramar och kysser mig

över hela ansiktet

Är det någon här som har en handduk?

Skulle kunna behöva en

Men jag får väl skylla mig själv då jag har

sagt till henne att jag mer än gärna

är hennes volontär

vad det än gäller eller vart det än bär

Ja, så är det ju tyvärr

Och där går hon ju

Hon som jag håller så otroligt kär...

Ken Cassel
2/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-02 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel