Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara få det sagt...

En dikt en marsch från livets stig
en röst till glädje eller tröst
eller bara en ton
ifrån en person
som lätta vill sitt bröst




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-03 06:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Lyssnande på tonen!
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt