Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en tankesmedja...

Jag träffade en man som sa
vad är livets idé
vad går vi omkring för här
jag sa, vi är väl här för nå´t
han sa bara, vad då för nå´t...
jag sa, för det vi fått
han sa, inget har då honom nått...
Men sa jag, att väcka fråga är du bra på
det är kanske det som har fallit på din lott då
att komma med ett tankeskott
för jag hör på folk bakom oss
där har du med frågan om livets mening
redan tänt ett stort intressebloss...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-03 07:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"jag sa, för det vi fått"
Så klokt!
2013-10-03

  Palett
Bra text !!
2013-10-03

  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt