Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt kast!

En nygift tös från Mellerud
trodde alla barn kom ifrån Gud
det var ej Vår Lord
som lyfte kjolens bård
utan brudgum som föll på sin brud




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2013-10-03 12:00



Bookmark and Share


    Loffe
Ånej, nu har jag tappat orken,
jag som alltid trott på storken.
Glöm lång näbb och långa ben
och skildringen så kysk, så ren.

Men... bra diktat! ;)
2013-10-03

  Lars Hedlin
;) Gillas!
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt