Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett rum byggt på dina tusental

Med dina memoarer på pränt
och dina skuggfigurer
åker jag baklänges
med elden i fickan
fingrarna är ömma
jag har gardiner
men inget överkast
så jag kan gömma
mina egna skuggfigurer
men inte glömma
mina drömmar
hösten lyser rött
genom fönstret
mot fabrikerna
inuti mig
faller löven årstiden tappat
och här sitter jag
med alla mina upplevelser




Fri vers av menspoeten
Läst 464 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-10-03 13:44



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vacker och speciell, tycker om till tusen!
2014-09-10

  AgnesP
Åh sån fin.. underbar helt enkelt:)
2013-12-14

    ej medlem längre
Snyggt ordsnickeri. Vacker dikt!
2013-10-09

  mare VIP
Mycket fin
2013-10-09

  träsnidaren
Att läsa din text är en stor upplevelse. Mycket känsla och ett fantastiskt bildligt språkbruk.
2013-10-03

    ej medlem längre

Dina uttryck här känns
med bildspråket ....
2013-10-03

  Maria Sundelin VIP
Br fångat.
2013-10-03

  Anya VIP
Du har flöde i dina texter, ett intressant språk och fina metaforer. Tycker om!
2013-10-03

    ej medlem längre
Vacker poesi om hösten.
2013-10-03

    Lone Wolf
Fin poesi som skapar känslor och bilder i mig...
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten