Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trött trött trött


orkar jag mer?

Trött trött trött
orkar inte ta ett steg till

huvudet säger nej
kroppen säger nej

hur länge ska jag orka?
Kan jag pressa mig mer...

jag vet faktiskt inte
det känns som om jag nått min gräns...




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-04 19:20



Bookmark and Share


    samole
Just denna fråga är oerhört töjbar. Det är status att orka allt.
Det med att säga att man kanske inte orkar, på riktigt, är så rebell i vårt samhälle: vi kan leva hur och med vilken moral som helst, men att vara för trött är osolidariskt i den gemensamma tänkningen. Tänker jag.
Därför gillar jag denna dikt.
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP