Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Mina tankar om livet och framtiden



Min syn på livet är

att man dör lite varje sekund

antingen vi vill det eller ej

med tro vi mot döden vandrar.




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-05 13:05



Bookmark and Share


  aol
döden är vår städige följeslagare,
2013-10-08

  Bibbi VIP
"Jag är uppståndelsen och livet; den som tror på mig, han skall leva, om han än dör." Johannes 11:25
2013-10-08

  anits VIP
Tänkvärt
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos