Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns den, syns den alltid...

Kärleken har större styrka
än vad vi tror
dess heta låga
övergår vår förmåga
bara den nått in i oss
den växer sig överstor
pyser ut, lyser ut
så denna varma bölja
den kan man aldrig dölja då
för som ett mareldsljus
den tindrar på
skulle man svepa in sig
i en sjal lyser den ändå
igenom detta skal





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-05 19:07



Bookmark and Share


  Rise Little One
Wow, en text som talar bokstavligen...
2013-10-06

  Lars Hedlin
En mycket bra text!
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt