Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson


Medelhavet

Medelhavets blågröna
klara ljumma vatten sköljde
över min kropp o befriade
mig från den själsliga smärtan


Solens guldtrådar klädde min
lekamen i en varm brun nyans
medans de vajande gröna
palmbladen spred en smekande
vind över min kind


Försjunken då i NUET lagrade jag
allt i min ”hårddisk” – att tas fram
i mörka stunder.




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-06 10:11



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ljuvliga ord/ kram
2013-10-14

  Lars Hedlin
Så vackert vill åka dit nån dag;)
2013-10-06

  Palett
Stärkt av medelhavsklimatet har du skapat denna fina text !
2013-10-06

    ej medlem längre
Åh, så ljuvligt! Och så fint diktat om denna vackra plats som du har fotat.
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson