Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ej användas fullt ut!

Vi har frihet göra vad vi vill
precis så ligger det ju bara till!
Men om vi gör så
hur går det för oss då?
Då ligger vi illa till! April, april!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-06 18:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA du beror på hur motagarn är då! ;) Skojsigt skrivet! ,)
2013-10-07

  Rise Little One
Kan inte hålla mig för skratt.. En härlig text..
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt