Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem sade att romantiken är död?

- "Rom brinner",

sade han och slog upp ett glas till. Ändå står jag här vadandes i sköten. Nu kommer det tänkte hon. Ytterligare en försupen, självgod och bitter gammal snuskgubbe som berättar hur "jävla fantastiskt allting var förr..." Och hur synd det är om oss som är på gränsen till för unga för att verkligen ha upplevt Rolling Stones eller ha snortat det där finaste kokainet på Studio 54.

- Ja, vi har väl typ missat i princip ALLT som verkligen var värt att leva för.

Och det värsta var, att hon djupt inom sig själv höll med honom...
Han log försmäktat och svepte sedan sista glaset whiskey och lät henne somna tryggt i hans sluskiga, mansdoftande famn.

- Vem sade att romantiken är död?




Prosa (Kortnovell) av Mikael Llewyn Novac
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-06 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Llewyn Novac
Mikael Llewyn Novac

Mina favoriter
bam. bam. bam