Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dag efter dag

du ler
du ser
och alla är med
som en klase vindruvor
där allt hänger ihop

vad du känner stannar
bara små frön kommer då och då

hur mycket ska jag fråga
var går gräns
var går min

ett plus ett blir två
och där tiden stannar
finns jag




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-07 20:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra text !
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen