Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avkoppling i högre rymder.


Änglar jobbar.

Högt uppe bland molnen
flyger änglar, stänglar,mänglar;
sjunger,mumlar,
dansar ,snubblar,
svär på latin,
bildar kör med körmästare
och balett med koreografen,
skapar teater med regissören
och liv med HÖGE Store Chefen.

skriver små dikter, som får snöa ned
på de vinterlekande barnen.

ue.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-08 15:18

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram