Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn av sand

Jag är ett barn av sand,
Född på en strand

Jag är ett av tusen korn,
Vi är till för att bygga torn

En atom,
I en molekyl

Som behöver söka asyl
Varje år

För att slippa se det,
Som hände igår

Vi är rädda,
För att bli sedda

Ett korn
I skon

Är hatat

En strand
Där par går i hand

Är älskat

Tillsammans överlever vi,
Världen




Fri vers av Tekla F.
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-08 17:00



Bookmark and Share


  träsnidaren
Din tillsynen enkla text frambringar många känslor och funderingar.
Skickligt och känslosamt författat!
2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.