Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dimma

dimman lägger sig som en vante över oss och oktoberskymningen drunknar i den

vad tänkte jag när jag trodde på månsken

när det istället egentligen kryper av obehagsmaskar längs ryggraden

inlindade i de där djävla våtvärmande omslagen

som dom tvingade på en i barndomen

dom

som till sist bara kylde

skavde

och skrynklade till huden

samtidigt som ingen brydde sig när de ryggradslösa gnagde och gjorde gångar i

den




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2013-10-08 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP