Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten väntar

Kaffet har
Kallnat i koppen
Sprucken betong
i ditt ögonfång
Du hör slagborren
drilla i natten
vem fan är det som
ständigt bygger om?
Och verkligheten hon väntar
skuggan hänger lång

Du kisar ut
över innergården
genom marken
går en rysning
Alla himlens
stjärnor bländas
av gatubelysning
Och verkligheten hon väntar

Månen är
full upp till brädden
ja, rinner nästan
ur sitt glas
Du märker att
du har nåt i handen
och det kommer säkert
sitta bra
men verkligheten hon väntar
allt det som du ska

Panikens sol
klättrar upp över taken
Gårdagen brann
aldrig riktigt ut
Framför dig
Flimrar ännu skärmen
Klockan klämtar
nu är allting absolut
Ja, verkligheten hon väntar
Bakom din husknut




Bunden vers av Ben Nitram
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-08 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ben Nitram