Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår relation

vi duar inte varandra
vi kallar aldrig vid namn
du sitter där
jag sitter här
världar ifrån varann
jag är missnöjd
aldrig mätt
alla ögon dömer
dina dömer mest
fuck you




Fri vers av Ben Nitram
Läst 633 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-08 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ben Nitram