Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära älskling



Åh min älskling gråt ej,
jag ska aldrig lämna dig,

Åh min kära känn inte så,
jag lovar, jag ska aldrig gå.

Åh min älskling fäll ej tårar mer,
jag vill minnas dig när du ler.

Åh min kära se glädjen an,
jag ska älska dig allt jag kan.

Åh min älskling ge din tillgivenhet,
jag lovar att ge dig min evighet.

Åh min kära dela lycka med mig,
jag vill minnas framtiden med dig.

© Boa Berg
2006-03-10
06:32




Fri vers av Boa Berg
Läst 526 gånger
Publicerad 2006-03-10 06:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg