Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stirra mig blind

Om jag kan stirra mig blind
Prata mig stum
Höra mig döv

Kan jag älska dig för mycket,
Så att jag slutar älska dig?

Om jag kan gråta min kinder torra
Slå bort smärtan
Frysa mig varm

Kan jag sluta älska dig?
Eller kan jag välja,
Vad jag ska känna?

Full kontroll,
På allt.

Jag kan inte få det,
Jag kan inte ha allt.

Men jag har dig.




Fri vers av Tekla F.
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-10 16:50



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så fina texter jag hittade här hos dig, gillar flera stycken och denna var väldigt vacker.
2013-10-21

  Robin V
Väldigt fint!
2013-10-10

    ???
Gripande och snyggt! Kul att se lite friare form på texten, det gillas.
2013-10-10

  PPQ
kanontext
2013-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.