Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordkvot att luta sig emot!

Häromdagen hörde jag
någon säga till mig att jag
har för mycket fantasi...

Lite överbarnslig egentligen...
Men den personen sa, övernaiv...

Så läste jag idag ett citat av Einstein:
Fantasi är viktigare än kunskap!

Tack Einstein! Så gott jag kommer
att sova i natt. Du har bäddat
så väl för mig.




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-10 19:17



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Mycket bra beskrivet hur lite det behövs både för att sänka och ibland höja tron på sig själv
2013-10-13

  ULJO
Fantasin flödar på ett bra sätt haär
2013-10-13

    ej medlem längre
"för mycket fantasi..."
Ack vad den personen saknar fantasi.
2013-10-11

  Lars Hedlin
Bra med fantasi tycker jag..fortsätt med det ..kram ,)
2013-10-11

  Olof Lagerhorn VIP
Vad den personen kanske inte kunde hantera, är att du generöst delar med dig av din fantasi; den flödande källan dricker vi tacksamt ur!
Och att fantasi är viktigare än kunskap, är ju, paradoxalt nog, mycket viktig kunskap!
2013-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt