Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När sömngångaren vaknar


Rosten klättrar uppför mina kinder
Stjärnorna som fanns i mina ögon
har kedjats fast till revbenen


Sömngångaren leder mina steg
tar mig djupare in i natten
där ljuset ligger gömt
bakom stängda läppar
Bleka av syrebrist


De nynnar för mig ibland
när allt annat är för tyst
Slickar bort rosten
och bäddar in stjärnorna
i en varm filt av blod


Sömngångaren vaknar
I morgonljuset ser drömmarna
nästan verkliga ut




Fri vers (Fri form) av Drömfångare
Läst 380 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-11 11:14



Bookmark and Share


  aol
verkligen berörande fin poesi vännen,
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Drömfångare
Drömfångare