Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På väg mellan Blåhammaren och Storulvån i Jämtland.


En vilsen ren.

EN VILSEN REN.

Den söndertrampade stigen
ligger under mina fötter,
framför mig går en ren
som valt samma led
som jag.

Renen viker plötsligt av
stigen och springer ut på
vidderna.
Jag fortsätter att gå på den
söndertrampade stigen.




Fri vers av Annmargreta
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-10 10:47



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Den här ger mig bilder
från min tid på fjället

Tack
2007-09-17

  Anders P VIP
en fin och enkel naturbild som i slutet blir till en metafor med en djupare innebörd. snyggt
2006-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta