Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är

Kärlek är en bro
mellan två hjärtan
en stadig kedja
som aldrig rostar
Ett gigantiskt bygge
över djupa raviner
en själslig medicin
som inget kostar

Kärlek är en stjärna
som vackert lyser
en briljans från ovan
för sinnet så lätt
Ett steg genom livet
så genuint rofyllt
som himlens ledljus
att alltid hitta rätt

Kärlek är en nallebjörn
mjuk och kramgod
en känsla av beröring
och hjärtlig frid
Som en öppen famn
i stridens hetta
något som finns där
och alltid har tid

Kärlek är en knopp
en vacker blomma
med ändlös omsorg
så strålande den blir
en framtidens förening
mellan öppna hjärtan
det fyllda glaset
med livets ljuva elixir




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 1066 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2013-10-12 00:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En påminnelse som var behövlig.
2013-10-22

  anits VIP
Så ömt och fint skrivet om kärleken
2013-10-16

    ej medlem längre
jättefint skriver du om kärleken..
2013-10-16

  Johan Karlsson
Obeskrivligt bra!
Golvade mig totalt.
Wow.
Särskilt stycke 1.
2013-10-15

    Birgersdotter VIP
Väldigt ömt och fint
2013-10-15

    maija tuori

Så ömt och vackert, skriver du om kärlek ...som balsam för själen .
2013-10-14

  limerick
Ja, kärlek är varandras allt.
2013-10-13

  lodjuret/seglare VIP
Man kunde ju önska att människorna
som ändå förmår beskriva kärleken
även kunde förstå sig på hur att vara
just kärleksfulla, mot varandra.
2013-10-12

  Marianne Räf
Oh, så vackert om Kärleken,
den oumbärliga! Blev tagen!
2013-10-12

  ResenärGenomLivet VIP
Varma och sköna ord om kärleken...
2013-10-12

  Nina.H
Så sant skaldat! Vackert som alltid!
2013-10-12

  Carina Bendix
Jättefint skrivet!
2013-10-12

    ej medlem längre
Blir så berörd av dina underbara ord om kärleken.
2013-10-12

  Chawa VIP
Du har fångat just det som kärleken är!! Underbart!!
2013-10-12

  Ninananonia VIP
Ljuvlig är denna bro
2013-10-12

  Siggesdotter
Så fint du skriver om KÄRLEKEN som kan ha så många ansikten och uttryck. Men alltid känns den igen av ljuset
och värmen på insidan. Applåder!
2013-10-12

  Yrre VIP
Så fint!
2013-10-12

  Angel of love
Åh fantastiskt underbart.. Precis vad kärlek är.
Bokmärker
2013-10-12

    ej medlem längre
Fint sagt
2013-10-12

    ej medlem längre
Vackert om kärlek och med ett bedårande skrivspråk
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO