Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets nedförsbacke.... kan vara bergets topp i hjärtat


Du, mitt allt!

Dina andetag
lugna
ler mot mig
som om allt vore evigt

Dina ögon glittrar
som himlens alla stjärnor

Dina ord
smeker hjärtat

... och natten blir till dag
mörkret möter ljuset

Livet
är Här
och Nu




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-12 10:28



Bookmark and Share


  aol
verkligen en berörande fin skrift,
2013-10-12

  Lars Hedlin
Så fint Berörs!
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen