Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEDANS (Världen Går Under)


Vindarna vänder
det mesta dras till
sin spets

Samhället stängs ner
presidentomsorgen
är en huggande orm

Dom högsta styrande
blodslinjerna har bara
en sak i sinnet

Pengar och makt
att dom skall få leva
vi andra förs till slakt

...medans

Orkidén i norrfönstret
blommar snart, har fullt
med knoppar

Du vågar lita
på att min kärlek
till dig håller

Har inte en massa
ting och flärd
utom varandra

I denna stygga värld
är vår ömhet och omsorg
mer än guld värld




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-12 12:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns andra värden än de strikt materiella.
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar