Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterspel


jag anstränger mig

för att hålla tyst


spikarna i väggarna sitter kvar

efter tavlorna


och de hårda fåglarna stannar upp

som förvånade helikoptrar


mot den mjuka stenen

vilar jag mitt huvud




Fri vers av Fredrik P. VIP
Läst 884 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-10 12:05



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Så sorgesamt vacker och ensam den känns.

Eva
2009-03-09

  alfa VIP
Jag är inte
ombedd av
någon utav
er att yttra
mig...jag vet.
MEN!

Den funkar
oavsett.
Igenkännings-
koefficienten
är mkt hög.

Gött bildspråk!

Tack!
2006-03-12

  Fredrik P. VIP
varför och hur? det är fyra tvåradingar; tycker du att två fyrradingar
är bättre? Eller vad? ;>))
2006-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP