Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dont play with me, man, you're playing with fire Brasan är densamma som i visningsbilden. Fast den kanske också försvinner... tänk majbrasa


Pokerface

 

 

Om du trodde jag fanns som ett alternativ

när du inte fick till ditt designade liv

då blev du lika blåst som jag

Som jag var, helt förblindad ett tag

Som jag var, ända tills jag förstod

att jag var en reservdel, och känslorna dog

 

Att du orkade spela så sviken och skör

det spred en rent giftig, rutten odör

Du trodde du satt med en säker hand

en hybris som drabbar den bäste ibland

Jag hade ju räknat vartenda kort

såg att du satt där med lankor och lort

 

Jag höll på trumfet jag hade kvar

ibland är det bäst att att en bara drar

Jag har sparat hela den märkta leken

så du lär aldrig kunna vända på steken

Kanske får du din del ändå till slut

Jag tror äntligen ditt flyt har ebbat ut

 




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-12 23:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du håller korten i din hand

esset, damen, kungen, knekten
allt med hjärtan på

du märker korten
du vinner, alltid

2013-10-26

  Jordgubbsodlare
Askul & snorbra! I´m on fire!
2013-10-17

  Kim VIP
Men vad är detta?! Helt perfekt rim och mening hela vägen! Låter som en sång... kontakta mig så får du göra musiken om du vill... :)

2013-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP