Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ett bortvalt hjärta blir ett annat

 

 

 

 

med ett bortvalt hjärta

som var så vackert

kom du till mig

 

du hälsade

gjorde ett närmande

och dina ögon synade mig beundrande

 

du var en främling

men trots det

så var du aldrig som andra

och våra ord skänkte glädje åt varandra

du ville ha min uppmärksamhet

du ville komma nära

 

till slut lät jag dig komma närmre än någon annan

det var ungefär då din blick slutade lysa utav beundran

det var då du reste dina murar

men med mig på utsidan

 

och här står jag nu

ensam

med mitt bortvalda skithjärta

i min hand

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 501 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-10-13 14:12



Bookmark and Share


    Jag heter Camilla
Jag undrar hur det kommer sig att det blir så.
2013-12-26

  Carina Bendix
Väldigt starkt och berörande. Sänder över en stor, varm kram till dig.
2013-10-13

    Silverbjer
Du formulerar känslor och närmanden, återigen på ett helt förträffligt sätt.
Skithjärtat blir härdat och starkt. Kastar lite kärlek till dig,
Då jag känner den smärta som texten levererar.
2013-10-13

  Palett
Du sätter ord på besvikelsens sorg, bortvald. Stark text !
2013-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP