Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synskärpa



Livets bakgård dansar bildspel
flimrar jag frågar änglarna om
nåd

Svaret ekar likt min godhets
längsta hopp ni vet de skuldmedvetna
ni vet hur skuld kan bryta ned

som stockar över flod

i mynningen indränkta bitar av trä

på knä ber jag dig att se så
snälla se




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-13 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP