Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För allas bästa

Har du någonsin gått hemifrån
när det är mörkt?

På hösten,
när vinden är kall.
Utan vantar?

Lämnat din familj vid matbordet,
utan ett ljud.

Ser deras ansikten,
i ljusens sken.

Men nu står du utanför,
vinden blåser i ditt hår.

Det är mörkt,
kallt.

Men du ser deras lycka.

Då försår du känslan.

Att frivilligt lämnas utanför.

För allas bästa.




Fri vers av Tekla F.
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-14 07:48



Bookmark and Share


  Robin V
Väldigt sorglig text! Och väldigt väl skriven.
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Tekla F.
Tekla F.