Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olyckligt kär i en tanke

Jag blir olyckligt förälskad, alldeles olyckligt kär
Börjar nästan misstänka att det är av egen vilja
jag gungar mig igenom adele's hometown glory
och blickar ut från bussen som i en musikvideo
Ack, så jag dras med i musikens vaggande famn
Och känner mig lycklig, sorgsen och helt förälskad
De frågar vem det kan vara, men jag kan inte svara
Det är svårt att svara när det jag blir kär i blott är
ett minne, en tanke, en möjlighet eller kanske en person
som knappt innehar de egenskaper som jag behöver
för att känna mig trygg, för att känna mig älskad
för att känna att jag har en plats i denna värld bredvid
och inte som en alldaglig accessoar i deras händer
De sa att kärlek inte var enkel och det har jag testat på
Jag blir olyckligt förälskad, alldeles olyckligt kär




Fri vers av Mirja Johansson
Läst 336 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-08-01 18:02



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Var rädd om den här tiden. Det är som en resa, fint skrivet.
2015-08-01

  Ronny Berk
känslor !
2015-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Mirja Johansson
Mirja Johansson