Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han älskar mej

Han är nickelallergiker
Har bara piercingar av silver
Huden under dem är mjuk
Det vet han inte om

Skorna är lika
Brutala som rösten
Han ler nästan aldrig
Men skrattar ibland

Jag vet att han inte sjunger
Inte ens när han är ensam
Men jag vet att han kan
Skriva låtar ibland

Han har så väldigt kalla händer
Det känns när de vilar under tröjan på mig
Han luktar alltid lite rök
Brinner likadant som jag

När jag stöter min panna
Mot hans rygg
Kan jag känna hans puls
Alldeles för tydligt

Men han vill hellre
Att jag står framför honom
Han säger att han tycker om
Hur ljuset från mig bryts i hans ögon




Fri vers av ester.b
Läst 350 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-14 23:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Suverän
2014-01-08

  KYREUS of Sweden
Nice.
2013-10-14

  queenia
snyggt skrivet
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

ester.b
ester.b