Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glas

Tunna och sköra glas,

regnar över döda himlakroppar.

Glasens gälla skrik,

ekar över gråa dalar och berg.

Tusen sköra och vassa bitar,

trubbas av tidvattnets vågor.

Glaset blir till sand,

på döda himlakroppars döda strand.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 184 gånger
Publicerad 2013-10-14 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M