Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson


Tolkning av tystnad!

Tystnad i sitt rätta
sammanhang ”talar”
sitt eget språk genom
sin renande och
läkande mekanism


Tystnaden mildrar
ångest och ger tankarna
fritt rum att komma och
gå i den takt som är anpassad
för rådande situation i den
bästa av alla världar

MEN


tystnaden kan också vara
mörk och skrämmande
obehaglig och rent
fasansfull.


Jag vill kunna välja!







Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 409 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-15 13:49



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Gillar/kram
2013-10-21

    ej medlem längre
Visst är det så, tystnad när man är trött på stress och ljud är nödvändigt ibland. Och att man får välja är förutsättningen för att det ska bli bra.
2013-10-15

    ej medlem längre
Fint om tystnad. Allt har minst två sidor.
2013-10-15

  Lars Hedlin
Väldigt fint skapat!
2013-10-15

  Palett
Mycket bra text som tar upp ämnet tystnad. Så svårt att finna idag, men även som du säger kan vara skrämmande. Bra att kunna välja !
Underbart foto !!
2013-10-15

  Michaela Dutius
En mycket stark text om att kunna få välja tystnaden - få förunnat idag!
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson