Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget kryperi där!

En tjusig ungkarl ifrån Ask
han sänder slängkyss så där pladask
frågar då en tös
är han ej generös
nej sa hon för mig mer en latmask...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2013-10-15 17:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
"HEPP"
2013-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt